Vélemények, publikációk Iskolánkról

Tisztelt Látogatóink,

Mint mindenkinek, pedagógusi közösségünknek is fontos a visszajelzés, az, hogy a külső szemlélő hogyan ítéli meg munkánkat.
Ebben a rovatban az Iskolával kapcsolatos publikációkat és azokat a véleményeket jelenítjük meg, amelyeket elsősorban Iskolánk tanulóinak szülei juttattak el hozzánk. Reméljük, hogy ezzel is segíthetjük Önöket a gyermekeik számára megfelelő iskola kiválasztásában.

Összesen: 2 találat
 elem / oldal
Rendezés: 
Májusi események
Hozzáadva: 2015-06-03 10:26
Okuma Napok Keszthelyen
Hozzáadva: 2015-05-08 11:45
A keszthelyi Életfa Iskola a Japán Magyar Baráti Társasággal együtt Okuma Napokat rendezett az iskola japán alapítójának Okuma Nobuko Kodály Díjas neves zenepedagógusnak emlékére hagyományteremtő céllal. A rendezvényt megtisztelte őexc. Koszuge Dzsunicsi Japán magyarországi nagykövete, Shimada Rjuszuke a Kulturális és Sajtóosztály vezetője, valamint Kawamura Keiszuke Politikai Osztály vezetője társaságában. A három napos programot Manninger Jenő országgyűlési képviselő, az Interparlamentáris Unio Magyar-Japán Baráti Tagozatának elnöke nyitotta meg. A programok a magyar-japán kultúra jegyében születtek.

Életfa Általános és Alapfokú Művészeti Iskola  |  Telefon: +36 83 320-007; Mobil: +36 30 635-3537   |  Levélcím: 8360 Keszthely, Vaszary K. u. 12.
E-mail: eletfa.iskola [kukac] gmail [pont] com, eletfaiskola.keszthely [kukac] gmail [pont] com