BALOGH ZSUZSANNA

 

Budapesten diplomáztam a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Tanárképző Intézetében gordonka, szolfézs és általános iskola ének szakon.

Munkám elismeréseként 1988-ban Miniszteri Dicséretben részesültem.

Budapesten a Magyar Művelődési Intézetben 1993-ban Felsőfokú Kórusvezetői Diplomát szereztem. Mesterem prof. Párkai István.

Négy gyermekem van. Ádám és Máté családosok, András és Dóra egyetemisták.

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a harminc éves tanári pályafutásom alatt az öt évestől a 25 évesig bezárólag, minden korosztállyal foglalkozhattam.

Jelenleg a Festetics György Zeneiskolában szolfézst tanítok, és egy gyermekkart vezetek.

Az Életfa Iskolában évek óta óraadó tanár vagyok. Szolfézst és énekórát tartok a gyerekeknek.

Nagyon szeretek ebben az iskolában tanítani, vidám, családias a légkör. Az iskola alapítója Dr. Móroczné Komáromi Gyöngyi zenész, az iskola igazgatója Babos Lajos szintén zenész, akik nagy gondot fordítanak a gyerekek zenei nevelésére.

Hálával és köszönettel tartozom az iskola vezetésének, a tanári karnak, a titkárságnak azért a segítségért, amelynek következtében a gyerekek ugyanolyan fontosnak érzik és gondolják a szolfézst, mint a többi tantárgyat.

Életfa Általános és Alapfokú Művészeti Iskola  |  Telefon: +36 83 320-007; Mobil: +36 30 635-3537   |  Levélcím: 8360 Keszthely, Vaszary K. u. 12.
E-mail: eletfa.iskola [kukac] gmail [pont] com, eletfaiskola.keszthely [kukac] gmail [pont] com