Bock Annamária - tanító, zeneterapeuta

2000-ben végzett a Kaposvári Egyetem Csokonai V. M. Pedagógiai Főiskolai Karán – Tanítóként, vizuális nevelés műveltségi területen. Ugyanebben az évben diplomát szerezett a Pécsi Tudományegyetem művelődésszervező tagozatán. 2006-ban a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola – Gyermek- és Ifjúságvédelmi tanácsadó szakán folytatott tanulmányokat. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán, zeneterapeuta szakon  2016-ban  fejezte be tanulmányait.

 

Zenei tanulmányokat a kaposvári Liszt Ferenc Zeneiskola ütő tanszakán, illetve a budapesti Erkel Ferenc Zeneiskola, jazzdob tanszakán végezett. 2002-től 2006-ig, a keszthelyi Festetics György Zeneiskola óraadó ütőtanáraként dolgozott. 1997 óta játszik rendszeresen különböző zenei formációkban (pop, jazz). Jelenleg egy, gyermekeknek szóló zenei produkció vezetője, és ütőse..

 

 

 

"Hálás vagyok, hogy ebben az iskolában taníthatok. Fontos számomra az iskola szellemisége, a személyiségközpontú nevelés, mely által a gyermekekben rejlő lehetőségek kiteljesedhetnek. Ahol a tanító és a diák jó kapcsolatára épülő közös munkában a diák egész személyiségének fejlődésére tudunk figyelni. Ahol a tanító arra törekszik, hogy olyan klímát teremtsen, amelyben a diák szabadnak érzi magát, meg tudja őrizni a kíváncsiságát, mindent és mindenkit képes legyen tanulása forrásának tekinteni; és ahol mind a diák, mind a tanító fejlődhet."

Életfa Általános és Alapfokú Művészeti Iskola  |  Telefon: +36 83 320-007; Mobil: +36 30 635-3537   |  Levélcím: 8360 Keszthely, Vaszary K. u. 12.
E-mail: eletfa.iskola [kukac] gmail [pont] com, eletfaiskola.keszthely [kukac] gmail [pont] com