Gránicz Orsolya, földrajz, vizuális kultúra tanár

​Gránicz Orsolya vagyok, földrajz-rajz szakos tanár. 2017 szeptemberétől napközis nevelőként dolgozom az Életfa Iskolában. 

Az egri Eszterházy Károly Tanárképző Főiskola elvégzése után 1997-től Zalacsányban, Zalaegerszegen és Teskándon dolgoztam szaktanárként, de tanítottam német nyelvet is. Majd 2000-től, művelődésszervezőként, többek között gyermekprogramok szervezőjeként tevékenykedtem a Goldmark Károly Művelődési Központban 2011-ig. Mindeközben részt vettem egy népi kismesterségeket, a népi kultúrát és hagyományokat bemutató tanfolyamon Zalaegerszegen. Egy rövid ideig a Cserszegtomaji Általános Iskola életébe is bekapcsolódtam harmadik gyermekem születéséig. Életemet és munkámat mindvégig meghatározta a természet szeretete és megszerettetése a jövő generációival, mely alapja környezetünk, Földünk megbecsülésének és egyben megóvásának.

A kapcsolatom az Iskolával még évekkel ezelőtt, szülőként kezdődött, s az óta is jó szívvel ajánlom az érdeklődőknek. Most pedig - pedagógusként - örömmel veszek részt az intézmény munkájában.

 

 

 

 

Életfa Általános és Alapfokú Művészeti Iskola  |  Telefon: +36 83 320-007; Mobil: +36 30 635-3537   |  Levélcím: 8360 Keszthely, Vaszary K. u. 12.
E-mail: eletfa.iskola [kukac] gmail [pont] com, eletfaiskola.keszthely [kukac] gmail [pont] com