Lakatos Tamás - tanító, tanár

2005-ben szerzett tanítói és rajztanári diplomát a szombathelyi Berzsenyi Dániel Főiskolán,

Majd 2005-2009 között a tiszadobi iskola rajztanáraként, a képzőművészeti ág (festészet, grafikatanáraként) vezetőjeként dolgozott. Aktív alkotóként több egyéni és csoportos kiállítás résztvevője. Művészi elképzeléseit jelenleg a festészetben látja kiteljesedni. Az iskolában 2015 óta tevékenykedik.

 

"Az Életfa Iskola légköre, szellemisége mindig is imponálóan hatott rám. Nagyon örvendek, hogy feleségem mellett én is tagja lehetek ennek a közösségnek. Igyekszem legjobb szakmai tudásom szerint nevelni, oktatni. Célom: a gyermekek elképzeléseinek örömteli tevékenységgé formálása, a kreatív önkifejezés segítése különböző technikák megismerése által. Fontosnak tartom ezen kívül még a gyermekek helyes esztétikai érzékének kialakítását, a képző- és iparművészeti szimbólumrendszer elemzésén keresztül. Vallom: nem művészt kell kreálni a gyermekből, hanem meg kell tanítani a problémamegoldásra…"

Életfa Általános és Alapfokú Művészeti Iskola  |  Telefon: +36 83 320-007; Mobil: +36 30 635-3537   |  Levélcím: 8360 Keszthely, Vaszary K. u. 12.
E-mail: eletfa.iskola [kukac] gmail [pont] com, eletfaiskola.keszthely [kukac] gmail [pont] com