Sasfalvi Gábor - zenetanár

Zenei tanulmányait Miskolcon a Fazekas Utcai Általános és Zeneiskolában kezdte, ahol 8 évig emelt szintű zenei képzést kapott.

Középiskolai éveit Nyíregyházán a Művészeti Szakközépiskolában, majd Miskolcon a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában töltötte.

Főiskolai tanulmányait a Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Intézetében végezte, ahol fuvolatanár, kamaraművészi diplomát szerzett.

Eközben részt vett nyári zenei kurzusokon, ahol országosan, és nemzetközileg is elismert tanároktól tanulhatott.

 

Pedagógiai pályafutása:

1997-2000.: Szerencsi Zeneiskola

2000-től: Marcali Zeneiskola

2002-2008.: Gábor Áron Általános Iskola, Zalaapáti

2008-2014 Talentum AMI, Marcali

2014-től: Életfa Általános és Alapfokú Művészeti Iskola, Keszthely

 

"Egészen kis korom óta része az Életemnek a zene, amit már a zeneóvodában megszerettem. Általános Iskolában a fuvola órák, a furulya zenekar, a zenei tagozatos kórusban éneklés és az ének órák meghatározó élményt jelentettek számomra. Pályaválasztásnál már egyértelmű volt számomra, hogy ezzel szeretnék foglalkozni.

Ahol csak tehetem, beiktatom a tananyagba a közös zenélést, számos kamara csoportom van kicsiktől a nagyokig. Aktív tagja vagyok több környékbeli együttesnek, név szerint a Balaton M&K fúvószenekarnak, a Főnix zenekarnak, a Calypso kórusnak és a Calympa énekegyüttesnek.

Fontosnak tartom megemlíteni tanáraimat, akik mindig biztattak, egyengették az utamat és segítettek eljutni oda, ahol most lehetek.

Általános Iskola: Dr. Schultz Györgyné (fuvola, furulya) Gajdos Edit, (szolfézs) Halmainé Újvári Mária (énekkar)

Középiskola: Móri Marianna, Siklósi Tamás (fuvola) Tomasovszki Katalin (szolfézs) Tóth Tamás (összhangzattan) Szabó Dénes (zenetörténet) Novák József, Bákonyi Tamás (kamara)

Főiskola: Prof. Dr. Csetényi Gyula (fuvola)

Nyári kurzusok: Gyöngyössy Zoltán, Kovács Lóránt  (fuvola)

Örömömre szolgál, hogy az Életfa Általános Iskola és Művészeti Iskolában is átadhatom a tudásom legjavát a tanítványaimnak."

Életfa Általános és Alapfokú Művészeti Iskola  |  Telefon: +36 83 320-007; Mobil: +36 30 635-3537   |  Levélcím: 8360 Keszthely, Vaszary K. u. 12.
E-mail: eletfa.iskola [kukac] gmail [pont] com, eletfaiskola.keszthely [kukac] gmail [pont] com