Kissné Varga Erika - kémia, technika tanár

A zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnáziumban érettségiztem, majd a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Tanárképző Karán biológia-technika szakos tanári diplomát szereztem. Pár év múlva a szombathelyi Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskolán kémia szakos tanári végzettséget kaptam.

Pályakezdő éveimet a karmacsi Általános Iskolában töltöttem, és 2000-től a keszthelyi Egry József Általános Iskola pedagógusa vagyok. Tanári szakvizsgámat a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán, egészségfejlesztő-mentálhigiénikus szakterületen tettem le.

27 éve élek pedagógusi hivatásomnak, amelyet minden nehézségeivel együtt nagyon szeretek. Úgy érzem megfelelő tapasztalattal rendelkezem ahhoz, hogy a gyermekekben felébresszem a természet törvényszerűségei iránti kíváncsiságukat, az anyag megismerésében és formálásában rejlő szépségeket, és képességeiknek megfelelően sikerélményhez juttassam őket.

Örömömre szolgál, hogy a 2016-17-es tanévtől óraadóként az Életfa Iskolában is lehetőséget kaptam hivatásom gyakorlására.

 

Életfa Általános és Alapfokú Művészeti Iskola  |  Telefon: +36 83 320-007; Mobil: +36 30 635-3537   |  Levélcím: 8360 Keszthely, Vaszary K. u. 12.
E-mail: eletfa.iskola [kukac] gmail [pont] com, eletfaiskola.keszthely [kukac] gmail [pont] com