Némethné Androsits Erika - tanító, gyógypedagógus

Tanítói diplomát a Berzsenyi Dániel Főiskolán szerzett. Dolgozott óvónőként, napközis vezetőként, tanítóként.

Az Életfa iskolában 2003. óta tanít. A Gyógypedagógiai Főiskola pszicho-pedagógia szakán 2005-ben további képesítést szerzett.

"Szerencsésnek tartom magam, hogy eddigi pályafutásom során lehetőségem adódott különböző életkorú gyerekekkel foglalkozni, s tapasztalatokat szerezhettem az iskoláskor előtti évek sajátosságairól is a nevelésben.

Nekem a munkám a hivatásom, ami fantasztikus. Nagy kihívás, és csodálatos élmény megismerni egy kis embert, és éveken keresztül azon munkálkodni, hogy megtanulja azokat a fontos dolgokat, amelyek segítségével kitárulhat előtte a világ, képessé válhat újabb és újabb ismeretek befogadására, megértésére, az önálló ismeretszerzésre.

Mivel ebben az iskolában különösen nagy hangsúlyt kap az egyéni bánásmód, a személyiség sokoldalú megismerése a nevelési folyamatban, jól érzem magamat, mert azonosulni tudok ezekkel az elvekkel.

Lányom ebben az iskolában tanult, illetve fiam is az iskola sikeres tanulója volt. Szülőként is mondhatom, hogy az iskola olyan útravalót ad, amelynek segítségével a gyerekek megtanulnak eligazodni a világban, megismerik a tudás, az ismeretszerzés örömét, és azt gondolom, könnyebben kialakul a helyes értékrendjük is.

Jó ebben az iskolában. Nagyon sok tapasztalatot szerzek minden tanév során. Munkámhoz mindig további motivációt jelentenek a kihívások, a problémás, nehéz helyzetek megoldásai, amelyekben jól tudom hasznosítani pszicho-pedagógiai ismereteimet is.
"

Életfa Általános és Alapfokú Művészeti Iskola  |  Telefon: +36 83 320-007; Mobil: +36 30 635-3537   |  Levélcím: 8360 Keszthely, Vaszary K. u. 12.
E-mail: eletfa.iskola [kukac] gmail [pont] com, eletfaiskola.keszthely [kukac] gmail [pont] com